tennis

Dekker Zoetermeer beschikt over 12 binnen- en 10 buitenbanen. U kunt doordeweeks vanaf 07.00 uur en in het weekend vanaf 08.00 uur een binnen- of buitenbaan reserveren.

Naast losse reserveringen is het ook mogelijk een voordelig baanhuurcontract bij ons afsluiten voor 32-33 weken (winterperiode) of 18-19 weken (zomerperiode).

Middels onderstaande links treft u meer informatie en alle tarieven per periode.

- Tarieven winter (september 2017 t/m april 2018)

Tennisvereniging en tennislessen

Leuk dat je geinteresseerd bent in het lidmaatschap van Tennisvereniging TV Dekker Rokkeveen. Wij zijn een zelfstandige tennisvereniging die gebruikt maakt van de buitenbanen van tennispark Dekker Zoetermeer.
Het wijzigen of opzeggen van het lidmaatschap verloopt via Dekker Zoetermeer. Op onze contactpagina kunt u aangeven dat uw aanvraag de 'Ledenadministratie TVDR' betreft. In het tekstblok kunt u vermelden dat om een wijziging of opzegging van het lidmaatschap gaat. Deze wijziging of opzegging dient voor 1 december van het verenigingsjaar te geschieden, anders wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd. Een bevestiging van de wijziging ontvangt u per email.

Voor het volgen van tennislessen kunt u terecht bij een van de tennisscholen die gebruik maken van het Dekker complex:
Y4Tennis
Tennisschool Berry Janse
Intime

Competitie (standen en uitslagen)

Dekker Sport organiseert iedere winter vaste- en ranglijstcompetities. In alle competities staat het zoveel mogelijk spelen tegen gelijkwaardige tegenstanders voorop. U kunt zich vanaf heden weer inschrijven voor de gezellige wintercompetitie bij Dekker! Voor alle mogelijkheden en inschrijven kunt u hier terecht.

Woensdagochtend damesdubbel competitie
Klik hier voor het wedstrijdschema en de uitslagen van de woensdagochtend damesdubbel competitie
Klik hier voor de huidige poulestanden
Klik hier voor de eindstand van de 1e periode
Klik hier voor de eindstand van de 2e periode
Klik hier voor de eindstand van de 3e periode

Zondagmiddag mixed competitie
Klik hier voor het wedstrijdschema en de uitslagen van de zondagmiddag mixed competitie
Klik hier voor de standen van de zondagmiddag mixed competitie
Klik hier voor de eindstand van de 1e periode

Overige competities

Aanmelden ranglijstcompetitie online

last minute club

Speciaal voor de daluren kent Dekker Sport het LM Club lidmaatschap. Het is een laagdrempelig lidmaatschap voor onze gasten, dat kortingen tot 45% geeft. Bij snooker en pool biedt het lidmaatschap mogelijkheden om te spelen c.q. trainen buiten de openingstijden van de snooker. De LM Club geeft korting op baanhuur en tafelhuur. Uw medespelers hoeven dus geen lid te zijn. De korting geldt voor maximaal één speelperiode van uw sport per dag. U kunt reserveren voor een baan vanaf 15.30 uur de dag voorafgaande aan de huur. Wilt u langer spelen en ook dan de korting kunnen krijgen dienen er meerdere passen aanwezig te zijn. De korting geldt niet in combinatie met andere acties. Het betaalde lidmaatschap geldt voor één jaar. De gratis lidmaatschappen hebben een looptijd conform het lidmaatschap, waarop ze worden verstrekt. Voor vele van onze vaste gasten, zoals TVDR leden, squashleden, bowlingleden (BDZ) en wintercompetitie spelers is het LM Club lidmaatschap gratis. Een gast kan maximaal 1 geldig lidmaatschap per persoon hebben.

Arrangementen