Opening stadsstrand

Ons stadsstrand is weer officieel geopend! De eerste mooie zomerdagen zijn een feit en we kunnen nu al niet wachten totdat het elke dag lekker weer is en we met een mooie cocktail in de hand van de ondergaande zon kunnen genieten. In de afgelopen maanden hebben we niet stil gezeten en een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn er meer lounge-plekken gecreëerd en is de buitenbar verbouwd, zodat we jullie nog sneller van ijskoude drankjes kunnen voorzien.

Vorig jaar organiseerden we twee te gekke edities van Sicily in the Sand – hét City Beach Festival van Zoetermeer en omstreken! Ook dit jaar komt dit succesvolle zomerfestival terug en wel tijdens het eerste en laatste weekend van de zomervakantie (13, 14 & 15 juli en 24, 25 & 26 augustus). Met de voetjes in het zand genieten van een biertje, een goed glas rosé of een fijne cocktail. Onze BBQ-smoker staat weer te vlammen en uiteraard ontbreken onze welbekende pizza’s & pasta’s ook niet. Er is entertainment voor de kids, o.a. een slip & slide en activiteiten op het water. Vanzelfsprekend bieden we nog veel meer aan en de toegang is gratis, dus kom gerust langs om dit feestje te beleven!

Nog niet eerder op ons strand geweest? Je vindt dit pareltje van Zoetermeer aan het Dekkermeer, te bereiken via restaurant Sweet Lake Italy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X