Trouwen bij Dekker!

Op 15 april stond Dekker Zoetermeer volledig in het teken van de liefde. We waren namelijk voor de derde keer onderdeel van de Open Toptrouwlocatie Route. We deelden een kijkje in de mogelijkheden om de grote dag bij Dekker te vieren en verliefde stellen konden inspiratie opdoen op het gebied van de trouwopstelling, aankleding van de dinertafels, de gift table en meer.

Trouwen bij Dekker kan op het strand of in één van onze sfeervol aangeklede zalen met uitzicht op het Dekkermeer. Vanzelfsprekend is de trouwdag voor iedereen uniek en denken we graag mee in het perfect organiseren van dit bijzondere moment in jullie leven.

Interesse in meer informatie? Onder ‘Business & Events vind je bij ‘Trouwen’ onze volledig trouwbrochure. Tevens staat onze Sales afdeling graag voor jullie klaar en plannen zij graag een afspraak in. Zij zijn te bereiken via sales@dekkerzoetermeer.nl of 079-3684200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X