We hebben er een zusje bij – Lucky’s Bowling!

Eigenlijk moeten we zeggen dat ons zusje uitbreiding heeft gekregen. Lucky’s Bowling is de nieuwste aanwinst van Dekker. Stiekem zijn we best een beetje trots, want onder het dak van Dekker Warmond vind je nu een bowlingcentrum met 20 hypermoderne bowlingbanen. Dit is wat ze er zelf over zeggen;

“Lucky’s Bowling kan met recht een designbowlingbaan worden genoemd en is daarmee een uniek in Nederland. De industriële locatie met hoge plafonds is ingericht met hoogwaardig designmeubilair van topinterieurmerken DutchBone en Zuiver en krijgt door details als oude Leidse stadslampen en vintageafbeeldingen een gezellige en huiselijke sfeer.

Gebowld wordt er op de Rolls Royce onder de bowlingbanen: afkomstig van Brunswick, een eeuwenoud bedrijf dat volgens profs de beste in zijn soort is. Uniek is ook de metersgrote videowall, waarop speciaal ontworpen animatievideo’s worden geprojecteerd.

Na of tijdens het bowlen zin in een diner bereid met verse, hoogwaardige producten? In het eveneens in vintagestijl ingerichte restaurant staan onder meer pizza’s en hamburgers gemaakt van biologisch rundvlees, geserveerd met frites van Frites uit Zuyd, op het menu.

Lucky’s Bowling staat garant voor een unieke ervaring, waarbij kwaliteit in al zijn facetten hoog aangeschreven staat. En dat voor prijzen die niet hoger zijn dan de reguliere bowlingbanen.”

Meer informatie? Ga naar www.luckysbowling.nl of volg hen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X