Netwerken in festivalsferen

GRATIS Netwerkevenement Op Het Strand

GRATIS NETWERKEVENEMENT OP HET STRAND

Donderdag 14 juni van 17.00 tot 22.00 uur verandert ons mooie stadsstrand in een festivalterrein waar het netwerkevenement wordt gehouden. Hier kan je terecht voor netwerken, workshops, (zakelijk) speeddaten, de pitchwedstrijd, en een spannende cyber attack! Het MPN Netwerkfestival is bovendien gratis toegankelijk voor iedereen. Voor het volledige programma en om je aan te melden, kan je terecht op de website van MPN.

MEER PUUR NETWERKEN (MPN)

Het netwerkevenement wordt georganiseerd door de dames van Meer Puur Netwerken (MPN). Dit initiatief brengt gevestigde, startende ondernemers, ZZP’ers en MKB’ers met elkaar in contact. Het beoogde doel is het opdoen van nuttige contacten, het netwerk van jou als ondernemer vergroten en een bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Dit alles met een informeel karakter, maar wel met een informatief gedeelte. Bovendien, naast interessant en nuttig, mag netwerken bij MPN vooral gezellig zijn! Het MPN Netwerkfestival is hier een mooi voorbeeld van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X