Fine dining met kreeften

Kreeften menu in fine dining restaurant l'Elephant

Deze maand staat een heerlijk kreeften menu centraal in ons fine dining restaurant l’Elephant.


FINE DINING MET EEN KREEFTENMENU

In het fine dining restaurant aan het prachtige Dekker Meer wordt er in de maand juni een vijfgangen kreeftenmenu verzorgd. Voor €34,50 per persoon geniet jij van een Holtkamp kreeft kroketje, kreeften bisque, een verse halve kreeft, surf & turf en een proeverij van rood fruit. Zowel de keuken als het l’Elephant team is erg enthousiast over deze heerlijke, frisse samenstelling. Kom jij voor dit menu bij ons uiteten?


TASTING TUESDAYS

Naast het kreeftenmenu serveert het team speciaal voor op de dinsdag een ‘Tasting Tuesday‘ menu. Een vijfgangen proefmenu op basis van de lopende kaart, voor slechts €25,00 per persoon. Op deze manier kun je voor een hele fijne prijs kennis maken met ons fine dining concept.


SFEERVOL LUNCHEN TIJDENS DEKKER’S FESTIJN

Naast de bovengenoemde menu’s verzorgd het restaurant op zaterdag 7 juli tijdens dé Open Dag van Dekker Zoetermeer ‘Dekker’s Festijn‘ een lunch aan het water. Tussen 13:00 en 15:00 uur kan er genoten worden van een variatie aan verrassende lunchhapjes. Voor maar €15 per persoon reserveer je telefonisch of via de mail een plekje op het sfeervolle buitenterras. Wees er tegen die tijd snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.


RESERVEREN & MEER INFO

Met wie laat jij je je door onze unieke fine dining locatie verrassen? Ga jij daarbij voor een frisse kreeftenmenu, Kom jij op een willekeurige dinsdag uiteten voor het gevarieerde ‘Tasting Tuesday’ menu en/of kom je genieten van een sfeervolle lunch in de zomer tijdens Dekker’s Festijn op zaterdag 7 juli? Voor meer info en het maken van een reservering, bel je met onze receptionisten via 079 368 4242 en/of mail je naar reserveringen@dekkerzoetermeer.nl.

We verwelkomen jullie graag, tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X