Nóg meer tennisplezier in juni

TVDR Tennistoernooien
Deze maand organiseert tennisvereniging Dekker Rokkeveen maar liefst twee open tennistoernooien, zowel voor de jeugd als volwassenen. Tennissensatie gegarandeerd!

TVDR OPEN TENNISTOERNOOIEN

VOLWASSENEN

Sportterras tennis
Sportterras van Dekker Zoetermeer

Het TVDR Open toernooi voor volwassen speelt zich af van 9 t/m 17 juni. Het voorweekend is inmiddels al voorbij en de eerste wedstrijden zijn al gespeeld. Tot zover staan de mooie oranje, gravelbanen er nog keurig bij! Onder andere te danken aan TDVR lid en vrijwilliger Guido, die de banen tussen alle wedstrijden door zo veel mogelijk in topvorm probeert te houden. Dat is ook wel nodig bij 300+ inschrijvingen. Wij wensen de deelnemers én de organisatie veel succes en bovenal plezier toe deze week!

JEUGD

Eind juni staat het TVDR Open Jeugdtoernooi alweer op de planning. Ook hier verwachten wij weer mooie tenniswedstrijden, waarvan genoten kan worden vanaf onder andere ons sportterras. Geïnspireerd door wellicht al het tennisspektakel begin deze maand tijdens Roland Garros en het bovengenoemde TVDR Open toernooi, kunnen wij jou ook ditmaal veel tennissensatie garanderen. Bovendien hopen we natuurlijk stiekem op prachtig weer… Desalniettemin kijken wij er in ieder geval erg naar uit en wensen wij zowel alle jeugddeelnemers als de organisatie veel plezier tijdens dit toernooi.

DEKKER’S FESTIJN

Ben jij óf ga jij binnenkort genieten van het tennisspelletje door te (komen) kijken en lijkt het jou stiekem ook leuk om zelf een balletje te slaan? Binnenkort geven wij jong en oud de mogelijkheid om dit te doen! Tijdens dé Open Dag van Dekker Zoetermeer op zaterdag 7 juli ‘Dekker’s Festijn‘, verzorgen verschillende tennisscholen onder andere tennisclinics! Naast tennis kan je ook eenvoudig en bovendien GRATIS kennismaken met andere (re)creatieve activiteiten. Zo staan onder andere bowling- en snookerclinics tot aan squash- en hardlooptrainingen op het programma. Voor de laatste nieuwtjes, het inschrijven en win acties rondom Dekker’s Festijn, bekijk je de evenementenpagina. Verras jij jezelf en anderen met je tennistalent? Tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X