Dé GRATIS Open Dag van Dekker Zoetermeer | 7 Juli 2018

Dé GRATIS Open Dag van Dekker Zoetermeer

Dé GRATIS open dag van Dekker Zoetermeer waar jong & oud van kunnen genieten!

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur! Dat betekent werktas weg, goed humeur op 100 en samen met het gezin, familie of vrienden geweldige festiviteiten afgaan! Wat staat er bij jou op de planning? Om je op weg te helpen, presenteren wij aan jou het evenement DEKKER’S FESTIJN.


GRATIS OPEN DAG ACTIVITEITEN VOOR JONG & OUD

Zet je tijdens dit evenement schrap voor GRATIS demonstraties, clinics, workshops en entertainment. Maak onder andere eenvoudig kennis met verschillende in- en outdoor sporten, (re)creatieve activiteiten, heerlijke proeverijen en hét stadsstrand van Zoetermeer.

ACTIVITEITENOVERZICHT & TIMETABLES

Bekijk ook het volledige overzicht van alle activiteitenOok handig om daarbij de timetables er naast te leggen, zowel van de sport als party activiteiten. Op deze manier zorg je ervoor dat jij en je gezelschap niets hoeven te missen van jullie favoriete activiteiten!

Dit wordt mogelijk gemaakt doordat speciaal voor deze dag onze geweldige partners hun deuren open voor het publiek. Dit zijn Bowlingvereniging Dekker Zoetermeer, Beautyclub by Divaas, Custom Made Sport, Fit for Free, Intime Tennis Academy, New Life Yoga, Pro Shop Erik Deen, Purity Health & Beauty, Y4Tennis, Snookervereniging Dekker Zoetermeer, TennisDirect, Tennisschool Berry Janse, Tennisvereniging Dekker Rokkeveen, Together In Motion Fysiotherapie, ToiToiToi Musicaltheater en vereniging Dekker Squash Zoetermeer.

Zoals je misschien al weet beschikken wij bovendien over een ruime gratis parkeergelegenheid. Weet jij ons te vinden, met de auto, fiets of OV? Mocht je niets van het festijn willen missen, bekijk dan voor de zekerheid alvast de route naar ons centrum.

INSCHRIJVINGEN VAN START!

SCHRIJF JE IN & WIN

Save the date, want op zaterdag 7 juli wordt het werkelijk één groot feest! Daarbij hoor je je voor een aantal activiteiten in te schrijven. Dit kan NU via de evenementpagina. Wees er snel bij, want er zijn per activiteit maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bovendien krijgen de eerste 100 mensen die zich inschrijven voor één of meerdere activiteiten een GRATIS GEVULDE RUGZAK!

INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET 5 JULI!

Het kan zo zijn dat, ondanks er nog kan worden ingeschreven, de activiteiten al vol zitten. Hierbij geldt de regel ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Hoe dan ook proberen we dit binnen 2 werkdagen te hebben verwerkt en houden je in ieder geval binnen die tijd op de hoogte van jouw inschrijvingsstatus.

WIN NOG MEER PRIJZEN MET DE STEMPELKAART ACTIE

Niet alleen kan jij een Dekker’s Festijn Rugzak winnen als jij bij de eerste 100 inschrijvingen zit, ook kan je op de dag zelf, op zaterdag 7 juli, een poging wagen om leuke prijzen in de wacht te slepen! Tijdens het evenement krijg je namelijk per gezelschap een stempelkaart, waar prijzen mee gewonnen kunnen worden! Samen hoef je alleen maar te zorgen voor een stempelkaart met zo veel mogelijk stempels en deze op de dag zelf in te leveren! Een zo vol mogelijke kaart kaart krijg je door aan zo veel mogelijk activiteiten mee te doen en per activiteit dus een stempel te scoren. Met wie ga jij voor de volle stempelkaart én geweldige prijzen?

WIN OOK SAMEN MET JE SCHOOL

Ook als school kan er een mooie prijs gewonnen worden door Dekker’s Festijn te bezoeken. Op de stempelkaart kun je namelijk aangeven op welke school jij en/of je gezelschap zitten. De school die het meest wordt benoemd op de ingeleverde stempelkaarten, krijgt maar liefst 25% korting op schoolbowlen of eventueel andere activiteiten die door scholen binnen Dekker Zoetermeer kunnen worden afgenomen. Gaat jouw school er denk je met de prijs vandoor?

VOLG HET FESTIJN OP FACEBOOK

Bekijk ook de Facebook-pagina van Dekker’s Festijn voor de laatste nieuwtjes met betrekking tot de verzorgde activiteiten, bijbehorende inschrijfmogelijkheden, plattegrond, timetable en (win)acties. Deze volgen allemaal naar aanloop van het evenement. Met wie vier jij de start van de zomervakantie bij Dekker Zoetermeer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X