Dé Open Dag van Dekker Zoetermeer | 7 Juli 2018

Dé GRATIS Open Dag van Dekker Zoetermeer

Dé GRATIS open dag van Dekker Zoetermeer waar jong & oud van kunnen genieten!

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur! Dat betekent werktas weg, goed humeur op 100 en samen met het gezin, familie of vrienden geweldige festiviteiten afgaan! Wat staat er bij jou op de planning? Om je op weg te helpen, presenteren wij aan jou het evenement DEKKER’S FESTIJN.


GRATIS OPEN DAG ACTIVITEITEN VOOR JONG & OUD

Zet je tijdens dit evenement schrap voor GRATIS demonstraties, clinics, workshops en entertainment. Maak onder andere eenvoudig kennis met verschillende in- en outdoor sporten, (re)creatieve activiteiten, heerlijke proeverijen en hét stadsstrand van Zoetermeer.

Dit wordt mogelijk gemaakt doordat speciaal voor deze dag onze geweldige partners hun deuren open voor het publiek. Dit zijn Bowlingvereniging Dekker Zoetermeer, Beautyclub by Divaas, Custom Made Sport, Fit for Free, Intime Tennis Academy, New Life Yoga, Pro Shop Erik Deen, Purity Health & Beauty, Y4Tennis, Snookervereniging Dekker Zoetermeer, TennisDirect, Tennisschool Berry Janse, Tennisvereniging Dekker Rokkeveen, Together In Motion Fysiotherapie, ToiToiToi Musicaltheater en vereniging Dekker Squash Zoetermeer.

Zoals je misschien al weet beschikken wij bovendien over een ruime gratis parkeergelegenheid. Weet jij ons te vinden, met de auto, fiets of OV? Mocht je niets van het festijn willen missen, bekijk dan voor de zekerheid alvast de route naar ons centrum.

BLIJF OP DE HOOGTE: MEER INFO & INSCHRIJVINGEN

SCHRIJF JE IN & WIN

Save the date, want op zaterdag 7 juli wordt het werkelijk één groot feest! Daarbij hoor je je voor een aantal activiteiten in te schrijven. Dit kan binnenkort via de evenementenpagina. Wees er tegen die tijd snel bij, want er zijn per activiteit maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bovendien krijgen de eerste 100 mensen die zich inschrijven voor één of meerdere activiteiten een GRATIS GEVULDE RUGZAK! We houden je op de hoogte.

VOLG HET FESTIJN OP FACEBOOK

Bekijk ook de Facebook-pagina van Dekker’s Festijn voor de laatste nieuwtjes met betrekking tot de verzorgde activiteiten, bijbehorende inschrijfmogelijkheden, plattegrond, timetable en (win)acties. Deze volgen allemaal naar aanloop van het evenement. Met wie vier jij de start van de zomervakantie bij Dekker Zoetermeer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X