Hét Strandfeest van Zoetermeer en omstreken | 13 – 15 juli

Gratis Strandfeest Sicily In the Sand

Het is zomertijd, oftewel ‘Sicily In The Sand’ tijd! Ook dit jaar vindt dit strandfeest plaats op ons stadsstrandDeze staat gepland op 13 t/m 15 juli 2018. Bovendien is de toegang tot dit evenement GRATIS en heb je geen ticket nodig!


STRANDFEEST ACTIVITEITEN

In het weekend van 13 t/m 15 juli kunnen de slippers weer aan en de zonnebril op. De BBQ is aan, er zijn biertjes voor de mannen en bubbels voor de dames. En de kids, die vermaken zich met de vele (water)activiteiten. Wij zorgen ervoor dat je dit jaar helemaal niet op vakantie hoeft!

Samen met familie, vrienden en/of collega’s kan jij genieten van diverse food & drink stations! Zo is er tijdens het strandfeest een barbecue gedeelte, een plek waar jij terecht kan voor heerlijke pasta’s, pizza’s, frisse salades en Italiaans schepijs, een crostini corner waar genoten kan worden van heerlijke Italiaanse bites en meer!

Naast de lekkernijen is er ook entertainment voor jong en oud! Zo kan er op zaterdag en zondag tussen 13.00 en 19.00 uur gesupt worden. Daarnaast kan je ook heerlijk ontspannen in één van onze hottubs of een heerlijk dansje doen op de muziek van een live DJ! Met wie maak jij er een heerlijk zomers uitje van?


MEER INFO

Reserveren is niet noodzakelijk. Strijk simpelweg neer in de lounge of op één van de strandbedjes en bepaal zelf wanneer je toe bent aan een drankje en/of gerechtje. Geniet van het ultieme vakantiegevoel met daarbij het passende motto ”Life is better in flip flops’!

TIJDEN

Zoals hierboven vermeldt vindt de eerste editie plaats op 13, 14 en 15 juli.  Vrijdag 13 juli vanaf 17.00 uur en zaterdag 14 en zondag 15 juli van 11.00 tot 23.00 uur. Mocht je dus nog niet genoeg hebben gehad van één dag, dan ben je natuurlijk weer van harte welkom op de andere dagen. Maak jij er een strandweekend van?

BETALEN

Voor het nuttigen van drankjes en hapjes kan je bij aanvang muntjes kopen of een stempelkaart voor €50,- t.w.v. van €55,- aanschaffen. Op deze manier zorg je ervoor dat jij en je gezelschap niets hoeven te missen van de heerlijke hapjes en drankjes tijdens het City Beach Festival!

AFTERMOVIE

Bekijk voor een leuke sfeerimpressie de aftermovie van de eerste geslaagde editie vorig jaar. In de loop van het evenement vind je meer informatie op zowel de Facebook pagina van Sicily In The Sand  als op onze andere kanalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X