Dekker’s Festijn Sfeerimpressie

Dekker's Festijn Sfeerimpressie

Zowel een fotorapportage op de website van het Zoetermeers Dagblad als een leuke videosfeerimpressie van Dekker’s Festijn staan nú online!


Allereerst willen wij alle partners en natuurlijk de bezoekers bedanken voor deze gezellige en actieve dag! Wij hebben genoten van jullie deelname aan de veelzijdige activiteiten die onder ons dak te doen waren. Zo hebben wij enorme mooie pizza decoraties gezien, veel tennis en squash bewondert, kleine musicalsterren zien stralen, mensen de Beautyclub zien binnen treden, bowlingplezier beleeft, mensen zien genieten van de bierproeverij en nog veel meer! Hiervan is in verschillende vormen dan ook een sfeerimpressie van gemaakt.

DEKKER’S FESTIJN SFEERIMPRESSIE

Op de website van het Zoetermeers Dagblad is een leuke fotorapportage van Dekker’s Festijn te zien. Enorm gaaf om gezien te hebben hoe jong & oud kennis maakten met verschillende activiteiten onder ons dak. Zo maakte de bezoekers eenvoudig kennis met verschillende in- en outdoor sporten, (re)creatieve activiteiten, heerlijke proeverijen en hét stadsstrand van Zoetermeer. Naast de fotorapportage is er op ons YouTube kanaal ook een video sfeerimpressie te bewonderen. Wie zie jij terug?

Naast de bezoekers willen we ook nogmaals de volgende partijen bedanken die speciaal voor deze dag hun deuren opende voor het publiek: Bowlingvereniging Dekker Zoetermeer, Beautyclub by Divaas, Custom Made Sport, Fit for Free, Intime Tennis Academy, New Life Yoga, Pro Shop Erik Deen, Purity Health & Beauty, Y4Tennis, Snookervereniging Dekker Zoetermeer, TennisDirect, Tennisschool Berry Janse, Tennisvereniging Dekker Rokkeveen, Together In Motion Fysiotherapie, ToiToiToi Musicaltheater en vereniging Dekker Squash Zoetermeer.

We hopen op deze manier dat jullie nu nog beter bekend zijn met al onze activiteiten en staan natuurlijk ook de gehele zomer voor jullie klaar! Zien we jullie misschien dit weekend al tijdens Sicily In The Sand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X