Dekker’s PubQuiz

Terug van weggeweest, de Dekker’s Pubquiz! Een gezellige avond met je vrienden, collega’s en/of familie, waarin je strijd voor mooie prijzen! Stel jouw gezelligste en meest fanatieke team samen voor dé quizavond in Zoetermeer en omstreken!


WAT IS EEN PUBQUIZ?

Een pubquiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. De vragen worden gesteld door de quizmaster en komen óók in de vorm van fotorondes en muziekvragen. De pubquiz telt acht rondes van 10 vragen (elke ronde heeft een andere categorie) die in teamverband beantwoord moeten worden. Tussen de rondes door worden waar/niet waar rondes gespeeld. Het team dat na acht rondes de meeste punten heeft verzameld is de winnaar! Let op; tijdens de pubquiz is het niet toegestaan om een mobiele telefoon te gebruiken.


ALGEMENE INFORMATIE

Per team: 4 tot 6 deelnemers (geen uitzonderingen)
Deelname: € 6,00 per persoon
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang quiz: 20:15 uur
Leeftijd: 18+

De Dekker’s PubQuiz op 5 oktober 2018 zit vol! Inschrijven is niet meer mogelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X