Kom escapen bij Dekker Zoetermeer

Kom escapen bij Dekker Zoetermeer

 

Durf jij de uitdaging aan? Ontsnap jij binnen 60 minuten? Hou jij van puzzels en raadsels?

Kies dan één van de drie bloedstollende escape room thema’s bij Dekker Zoetermeer! Je hebt de keuze uit The Flying Dutchman, School of Witchcraft en de Cabin in the Woods.

 

The Flying Dutchman

Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond met de zielen van de dode piraten aan boord. Jullie hebben 60 minuten de tijd om ongezien van het schip te ontsnappen Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk, of zijn jullie voor eeuwig onderdeel van de kapitein zijn bemanning van levende doden!

 

School of Witchcraft

Ontdek de wondere wereld van toverdrankjes en magische krachten bij de mysterieuze ‘School voor de Toverkunst’. In de bibliotheek oefenen jij en je vrienden enkele spreuken en toverformules. Plots horen jullie monstergeluiden uit een donkere gang en gebeuren er allerlei vreemde dingen. Tijd is essentieel, dus bewijs jullie waardigheid door de puzzels en testen te doorstaan. Gebruik jullie toverstokken, dood dit monster en stel ons niet teleur!

 

Cabin in the Woods – Battle Rooms

Je bent samen met je vrienden in het bos. Door het slechte weer zijn jullie op zoek naar een geschikte plaats om te overnachten. Na een lange vermoeiende reis zien jullie in de verte plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen. Eenmaal binnen, blijkt het toch niet zo’n goed idee te zijn…

Er zijn twee identieke kamers van het thema Cabin in the Woods, waardoor er tegen elkaar gestreden kan worden!

Meer informatie over de kamers, leeftijden, openingstijden etc. vind je door hier te klikken. 

 

Reserveren via: 079 368 4242 of klik op onderstaande button:

book now

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X