Kom het nieuwe menu proeven bij Sweet Lake Italy

De keuken van Sweet Lake Italy heeft  een nieuw menu samengesteld! De chefs hebben een aantal gerechten vervangen voor heerlijke nieuwe creaties. Zo kan er vanaf heden gesmuld worden van een koningszwam met aubergine kaviaar en geeft de kogelbiefstuk het stokje door aan de gegrilde kalfsrib-eye met groene pepersaus. Tijdens de tasting was het personeel razend enthousiast over de pasta met pittige tomaten-roomsaus en de cheesecake met blauwe bessen. Tot slot heeft Sweet Lake Italy op vele verzoeken de ‘all time’ klassieker onder de pizza’s toegevoegd, de pizza hawaï! Vanaf vandaag, 24 januari, kan iedereen zelf komen proeven en genieten. Wij zijn benieuwd naar jullie ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X