CORONA CHECK:

Iedereen is van harte welkom bij Dekker Zoetermeer | Lucky’s Bowling | Lodge at the Lake | Sweet Lake Italy; ook vanaf 25 september.

Neem je plaats in één van onze restaurants of kom je bowlen, poolen, snookeren of escapen? Dan zal er een controle plaatsvinden. 

Kom je alleen tennissen, squashen of padellen en maak je geen gebruik van de horeca? Dan zal er geen controle plaatsvinden; komt er horeca aan te pas, dan zal er een check plaatsvinden. 

Wij volgen de richtlijnen van de overheid (controle QR Corona Check App).

 

 

 

VIER UW KERSTFEEST BIJ DEKKER ZOETERMEER

 

wij heten iedereen óók vanaf 25 september van harte welkom, VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN DE OVERHEID.

sport, party & conferenties

Dekker Zoetermeer – dé locatie met de ideale combinatie van sport, entertainment, restaurants en vergadermogelijkheden. De veelzijdigheid in aanbod in combinatie met een gastvrij team maakt Dekker Zoetermeer de perfecte plek voor (sportieve) evenementen, vergaderingen & workshops, bijzondere feestjes zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft, of gewoon een leuke dag uit. Van maart tot oktober is het stadsstrand geopend, gelegen aan het water en te bereiken via restaurant Sweet Lake Italy. Je vindt hier een zonovergoten terras, fijne loungeplekken én speelfaciliteiten voor de kleintjes – een unieke plek in Zoetermeer!

contact reserveren