In- & outdoor Kids Playground

Diverse klim- en klautertoestellen, een glijbaan én air-hockey. Buiten vind je ook nog eens een klimkasteel met glijbaan, schommels en een kabelbaan. Gegarandeerd uren speelplezier terwijl papa en mama aan de koffie, een glas wijn of een lekkere pizza zitten!

De kids playground, zowel binnen als buiten, is alleen te betreden in combinatie met een bezoek aan restaurant Sweet Lake Italy en/of het Bowlingcentrum en alleen gedurende de openingstijden van deze afdelingen. Bij evenementen waarbij restaurant Sweet Lake Italy exclusief gereserveerd is, is het mogelijk dat de kids playground gesloten is.

Regels & richtlijnen voor veilig en gezellig spelen

Om de veiligheid van onze allerkleinste gasten te kunnen waarborgen hanteren we een aantal regels. De maximum leeftijd voor het betreden van de playground is 10 jaar. Etenswaren, dranken en glaswerk zijn niet toegestaan. In de playground is geen toezicht vanuit medewerkers van Dekker. We verwachten dat papa’s en mama’s zelf een oogje in het zeil houden.

De playground is gedurende de openingstijden van restaurant Sweet Lake Italy en/of het Bowlingcentrum vrij toegankelijk. Het is niet mogelijk de playground voor exclusief gebruik af te huren en/of toe te eigenen. Samen spelen = samen delen!