Vergaderen bij Dekker Zoetermeer

Op zoek naar een inspiratievolle vergaderruimte in Zoetermeer? Bij Dekker Zoetermeer komen ideeën tot leven. Onze moderne en functioneel ingerichte vergaderzalen bevinden zich in een sfeervolle omgeving, waarvan een aantal vergaderzalen uitkijk biedt op het Dekkermeer. Voor, tijdens of na afloop van de vergadering kan altijd een hapje of drankje worden genuttigd. 

Dekker Zoetermeer beschikt over verschillende vergaderruimtes die gehuurd kunnen worden voor een vergadering. In onze zalen heb je de mogelijkheid om te vergaderen vanaf 10 tot 400 personen. Wil je een speciale opstelling tijdens de vergadering? Wij denken graag met je mee!

Onze locatie ligt centraal gelegen in Lansingerland, Den-Haag, Alphen aan den Rijn en Rotterdam en we zijn goed bereikbaar via de A12 en de N209. Ook hebben we 500 (!) gratis parkeerplekken voor de deur. 

Voor het boeken van een vergadering of het aanvragen van meer informatie kun je contact opnemen met onze Sales afdeling via sales@dekkerzoetermeer.nl of 079-3684200.

Vóór, tijdens of na de bijeenkomst, als ontspanning of als onderdeel van teambuilding; Dekker Zoetermeer kan tal van sportieve en (re)creatieve clinics en workshops verzorgen (waarvan een aantal ingehuurd), voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Voorbeelden van sportieve  en recreatieve activiteiten die we aanbieden zijn o.a. squash, tennis, snooker, pool, bowlen en Escape Rooms.

Interesse in één van deze onderdelen? Informeer bij onze Sales afdeling naar de mogelijkheden.

Dekker Zoetermeer heeft vrijwel alle audiovisuele apparatuur (geluid, spraak en beeld) in huis voor een vergadering, bijeenkomst of presentatie. Mochten wij zelf toch niet over de gewenste apparatuur of  hoeveelheid apparatuur beschikken, dan kunnen wij daarvoor zorg dragen in samenwerking met een professioneel extern bedrijf. Indien bij grotere bijeenkomsten onze gasten hier zelf met een extern bedrijf zorg voor dragen, is dit vanzelfsprekend met ons bespreekbaar. Ons bedrijf heeft inmiddels jarenlange ervaring met bijeenkomsten en grotere congressen en onderstreept het belang van juiste apparatuur en technische begeleiding van de bijeenkomst of congres.