Vergaderen bij Dekker Zoetermeer

Dekker Zoetermeer is een erkende vergaderaccommodatie en daar zijn wij ontzettend trots op. Onze moderne en functioneel ingerichte vergaderzalen bevinden zich in een sfeervolle omgeving, waarvan een aantal vergaderzalen uitkijk biedt op het Dekker-meer. Daarbij zijn al onze vergaderzalen voorzien van daglicht, airconditioning en kan alle benodigde audiovisuele apparatuur worden verzorgd. De medewerkers van de zalenservice staan u tijdens uw bijeenkomst met raad en daad ter zijde.

Voor het boeken van een vergadering of het aanvragen van meer informatie kun je contact opnemen met onze Sales afdeling via sales@dekkerzoetermeer.nl of 079-3684200.

VERGADERARRANGEMENTEN

Van een goed koffie-ontvangst met snelle meeting tot een uitgebreide vergadering inclusief lunch en breaks, in onze vergaderarrangementen vind je verschillende gebalanceerde opties.

ONDERBREKINGEN & AFSLUITERS

Vóór, tijdens of na de bijeenkomst, als ontspanning of als onderdeel van teambuilding, kan Dekker Zoetermeer tal van sportieve en (re)creatieve clinics en workshops verzorgen (waarvan een aantal ingehuurd), voor zowel grote als kleine gezelschappen.

  • Sportieve activiteiten: O.a. squash, tennis, badminton, snooker, pool, schermen, boogschieten, bowlen, tai chi en/of een skate-clinic.
  • (Re)creatieve activiteiten: O.a. escape rooms, percussie, schilderen, acteren, jongleren en/of de kunst van het loslaten

Interesse in één van deze onderdelen? Informeer bij onze Sales afdeling naar de mogelijkheden.

AUDIOVISUEEL

Dekker Zoetermeer heeft vrijwel alle audiovisuele apparatuur (geluid, spraak en beeld) in huis voor een vergadering, bijeenkomst of presentatie. Mochten wij zelf toch niet over de gewenste apparatuur of  hoeveelheid apparatuur beschikken, dan kunnen wij daarvoor zorg dragen in samenwerking met een professioneel extern bedrijf. Indien bij grotere bijeenkomsten onze gasten hier zelf met een extern bedrijf zorg voor dragen, is dit vanzelfsprekend met ons bespreekbaar. Ons bedrijf heeft inmiddels jarenlange ervaring met bijeenkomsten en grotere congressen en onderstreept het belang van juiste apparatuur en technische begeleiding van de bijeenkomst of congres.