Vuren-Grenen-Ramin-Boardroom (2-20 personen)

Dit zijn onze vier vergaderzalen c.q. discussieruimtes. Afhankelijk van de gewenste opstelling hebben de zalen ieder een capaciteit van 2 tot 20 personen. De boardroom, met aan twee zijden een prachtig uitzicht op het Dekker-meer, heeft een vaste opstelling voor maximaal 12 personen.

CD-Bar & CD-Zaal (50-450 Personen)

De CD-bar heeft een maximum capaciteit van 70 personen in theateropstelling en heeft daarbij een aansluitende, functionele bar. De CD-zaal is onze grotere zaal met een maximum capaciteit van 350 personen in theateropstelling, met ook in deze zaal een eigen bar. Hierdoor zijn beide zalen zeer geschikt voor o.a. een presentatie met een afsluitende borrel. Bovendien kunnen de twee zalen aan elkaar gekoppeld worden, waarmee een gezamenlijke capaciteit gerealiseerd kan worden van maximum 450 personen in theateropstelling.

Meranti-Iroko-Merbau (20-60 personen)

Deze drie grotere, afzonderlijke vergaderzalen hebben alle een mooi uitzicht op het Dekker-meer. Afhankelijk van de gewenste opstelling hebben de zalen ieder een capaciteit van 20 tot 60 personen. Deze zalen bieden de mogelijkheid om aan elkaar gekoppeld te worden, waarmee een gezamenlijke capaciteit gerealiseerd kan worden van maximaal 275 personen in theateropstelling.