l’Elephant bij Dekker Zoetermeer

A la carte restaurant restaurant l’Elephant is een middelgroot restaurant (80 zitplaatsen) met een Frans-mediterrane keuken. Een selecte kaart met exclusieve gerechten, persoonlijke aandacht en een sfeervolle ambiance, zorgen samen voor een ontspannen culinair samenzijn. Daarbij biedt het restaurant iedere drie maanden een andere menukaart, telkens voorzien van heerlijke seizoensproducten. Tevens beschikt l’Elephant ook over een schitterend terras, gelegen aan het Dekker-meer.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 18.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 17.30 – 23.00 uur
Zondag & maandag gesloten

MENUKAART ARRANGEMENTEN tasting tuesdays
A LA CARTE

Binnen het a la carte menu heb je de keuze uit een
twee-, drie- of viergangenmenu welke je zelf kunt samenstellen. De prijzen voor deze menu’s zijn:

Twee gangen €28,50

Drie gangen €32,50

Vier gangen menu €36,50

Daarnaast heb je binnen het menu ook de keuze tot een wijnsuggestie (€5,50 per glas) of een wijnarrangement (bij het voor- hoofd- en nagerecht voor €15,25).

DIEET EN ALLERGENEN

Het is bij ons uiteraard mogelijk om met speciale wensen en/of allergieën te komen eten. Onze chef zal dan, indien mogelijk, een aangepast menu voorstellen. Wij raden aan eventuele speciale wensen en/of allergieën bij het maken van uw reservering door te geven. Wij zorgen er dan voor dat er voor iedereen iets heerlijks op tafel staat. Daarnaast is in ons restaurant op verzoek een allergenen lijst aanwezig met betrekking tot al onze gerechten. Mocht u vragen hebben over een bepaald product dan kunt u dit te allen tijde inzien.

ACTIES
Stempelactie

Als je bij ons een 3- gangen menu van onze a la carte menukaart komt eten ontvang je één stempel. Bij een volle kaart (6 stempels) ontvang je één 3-gangen menu gratis. Deze actie geldt overigens het hele jaar met uitzondering van feestdagen en/of speciale avonden.

‘Tasting Tuesdays’

Elke dinsdag een proeverij van de kaart voor slechts
€ 25,00, geserveerd in vijf kleine gangen. Zo kun je op een schappelijke manier kennis maken met de diversiteit van het lopende menu, uiteraard met de gastvrijheid die je van het team van l’Elephant gewend bent. De invulling van de proeverij wordt hier tot vier weken vooruit weergegeven. Op dinsdagen serveren wij uitsluitend het Proefmenu.