Pool & Snooker bij Dekker Zoetermeer

Ons Pool- & Snookercentrum beschikt over vijf snookertafels en zeven pooltafels. Pooltafels kunnen niet gereserveerd worden, aangezien er zelf kan worden bepaald hoe lang er wordt gespeeld. Wanneer er niet direct een tafel beschikbaar is, kun je plaatsnemen aan onze gezellige bar of een potje pacman spelen op één van onze retro speelkasten.

Snookertafels kunnen gereserveerd worden via onze receptie (079-3684242) of tijdens openingstijden direct via het Pool- & Snookercentrum (079-3684210). Om te spelen geldt een minimumleeftijd van 18 jaar of is begeleiding van een volwassene verplicht.

Wij gaan verbouwen!

Vanaf 3 juni 2019 zal ons bowling-, snooker- en poolcentrum gesloten zijn in verband met een verbouwing. Medio juli zal ons vernieuwde centrum, geheel in de stijl van het net geopende Lucky’s Bowling bij Dekker Warmond, weer openen.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 18.30 – 23.00 uur
Vrijdag & zaterdag: 18.30 – 24.00 uur
Zondag: 15.00 – 23.00 uur

tarieven

Snookervereniging Dekker Zoetermeer

Snookervereniging Dekker Zoetermeer is een vereniging van enthousiaste snooker spelers met Dekker Zoetermeer als thuislocatie. De vereniging organiseert een interne competitie op de dinsdagavonden waarbij verschil in speelsterkte tussen spelers wordt opgevangen door een handicap-systeem. Met het snookerlidmaatschap kan je aan deze competitie deelnemen (mits er open plaatsen zijn) en op binnenloop snookeren gedurende de openingstijden van het centrum.

Ben je geïnteresseerd in ons lidmaatschap? Neem dan contact op met het verenigingsbestuur.