Tennissen bij Dekker Zoetermeer

Dekker Zoetermeer beschikt over 12 binnen- en 10 buitenbanen, waarop regelmatig tennistoernooien en –evenementen georganiseerd worden. De banen zijn los te reserveren of op basis van een contract voor een vaste dag in de week. Meer informatie vind je bij de tarieven.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 23:00 uur
Zaterdag & zondag:   09:00 – 18:00 uur

Contractbaan

Wilt u iedere week verzekerd zijn van een baan op een vast tijdstip? Dan is een wintercontract wellicht interessant! Momenteel hebben we nog enkele mogelijkheden:
– Ma vanaf 20:00 uur
– Di/wo/do 19:00 – 20:00 uur
– Do vanaf 21:00 uur
– Vrij vanaf 19:00 uur 
Voor meer informatie of het afsluiten van een wintercontract kun je mailen naar sport@dekkerzoetermeer.nl

wintertarieven 2021/2022
TVDR (tennisvereniging Dekker Rokkeveen)

Tennisvereniging Dekker Rokkeveen is een zelfstandige vereniging die gebruik maakt van onze buitenbanen. Lid worden kan via de website.

Het wijzigen of opzeggen van het lidmaatschap verloopt via Dekker Zoetermeer. Je kunt hiervoor contact opnemen via tvdr@dekkerzoetermeer.nl.

Deze wijziging of opzegging dient voor 1 december van het lopende verenigingsjaar te geschieden, anders wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Een bevestiging van de wijziging ontvangt u per e-mail.

DAMESDUBBEL COMPETITIE (woe ochtend)

Damesdubbel woensdagochtend

Met een team van 4 dames sta je iedere woensdagochtend 1 uur op de baan. Er gaan twee dubbels tegelijk de baan op. De starttijd varieert tussen 09.00, 10.00 en 11.00 uur. De competitie wordt gespeeld tussen 6 oktober 2021 en 30 maart 2022. De kosten bedragen €460,- voor de gehele periode.

Wil je meespelen met de woensdagochtend competitie? Maak dit kenbaar via het contactformulier en wij nemen contact met je op. 

RACKETTREKKEN (vrij ochtend)

Rackettrekken vrijdagochtend

Voor het rackettrekken schrijf je je individueel in. Wekelijks sta je 3 keer 30 minuten, steeds met een andere dubbelpartner, op de tennisbaan. De eerste wedstrijd wordt daadwerkelijk bepaald door middel van rackettrekken. De volgende twee wedstrijden worden op sterkte ingedeeld. Het rackettrekken wordt wekelijks georganiseerd in de periode van 1 oktober 2021 t/m 25 maart 2022. De wedstrijden worden gespeeld tussen 09:30 en 11:30. De kosten bedragen €8,00 per speeldag.  

Wil je deelnemen aan het rackettrekken? Je kunt je wekelijks, tot donderdag 15.00 uur, opgeven. Dit kan telefonisch (079-3684242) of bij de receptie.

TENNISSCHOLEN

Binnen Dekker Zoetermeer zijn drie tennisscholen actief. Yovanny van der Veek en zijn team zijn, onder de naam Y4Tennis, de clubtrainers van TVDR.

Ook Tennisschool Berry Janse maakt gebruik van de tennisfaciliteiten bij Dekker Zoetermeer.

STANDEN EN UITSLAGEN

De wedstrijdschema’s, poule-indelingen en uitslagen vind je hier.

INSCHRIJVEN

Wil je lid worden of een tenniscontract afsluiten? Vul dan hier het formulier in.