Escape Rooms bij Dekker Zoetermeer

Wij bieden vier Escape Rooms in drie bloedstollende thema’s aan. Welke Escape Room je ook kiest, sensatie verzekerd! Samen met je vrienden, familieleden of collega’s word je opgesloten in één van de kamers. Je hebt één uur de tijd om te ontsnappen door diverse raadsels op te lossen en geheimen te onthullen, uiteraard gepaard met de nodige verrassingselementen en een adembenemend decor. Creativiteit, vindingrijkheid én goede samenwerking zijn een absolute must om aanwijzingen te verzamelen en zo uit de kamer te breken!

Openingstijden

Openingstijden – Dekker Zoetermeer

tarieven

Direct boeken

Het is mogelijk om direct via ons overzicht alle escape rooms op verschillende tijdstippen en data te boeken. Bovenaan is het aantal deelnemers en het juiste spel te selecteren.

Meer informatie

Je bent samen met je vrienden verdwaald in het bos. Door het slechte weer zijn jullie op zoek naar een geschikte plaats om te overnachten. Na een lange vermoeiende reis zien jullie in de verte plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen. Eenmaal binnen, blijkt het toch niet zo’n goed idee te zijn. Jullie horen spookachtige geluiden, voelen de aanwezigheid van mysterieuze krachten en er gebeuren onverklaarbare dingen. Alle families die hier zijn geweest zijn dood teruggevonden. Er rust een vloek op de hut en het is jullie taak om de geesten weg te jagen voor ze jullie te pakken krijgen!

Aantal personen: 2-6 personen
Moeilijkheidsgraad: ****

Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond met de zielen van de dode piraten aan boord. Jullie hebben 60 minuten de tijd om ongezien van het schip te ontsnappen en het meest waardevolle bezit van kapitein Davy Jones te stelen. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk, of zijn jullie voor eeuwig onderdeel van de kapitein zijn bemanning van levende doden!

Aantal personen: 2-5 personen
Moeilijkheidsgraad: ***

De tijd waarop jullie zo lang hebben gewacht is eindelijk aangebroken. Ontdek de wondere wereld van toverdrankjes en magische krachten bij de mysterieuze

School voor Toverkunst. In de bibliotheek oefenen jij en je vrienden enkele spreuken en toverformules. Plots horen jullie monstergeluiden uit een donkere gang en gebeuren er allerlei vreemde dingen. Alle andere instructeurs en studenten staan onder een bezwering en kunnen niet meer bewegen. Jullie zijn de enige die niet zijn aangetast. Nu is het aan jullie om dit kwaad te bestrijden. Tijd is essentieel, dus bewijs jullie waardigheid door de puzzels en testen te doorstaan. Gebruik jullie toverstokken, dood dit monster en stel ons niet teleur!

Aantal personen: 2-5 personen
Moeilijkheidsgraad: ****

U kunt de escape room tot 72 uur van tevoren kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 48 tot 72 uur wordt er 50% in rekening gebracht. Annuleringen minder dan 48 uur van tevoren worden niet vergoed.