Squashen bij Dekker Zoetermeer

Dekker Zoetermeer beschikt over 10 squashbanen, waarvan negen reguliere banen en één zogeheten ‘glass court’. De banen zijn eveneens te gebruiken voor Soccersquash, dé manier om je voetbaltechniek te verbeteren en jezelf op een ander niveau uit te dagen.

Soccersquashen is mogelijk van maandag t/m vrijdag tot 18.45 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur.

Banen reserveert u eenvoudig via de Playtomic app: 
Playtomic app voor Apple | Playtomic app voor Android

Openingstijden

kijk hier de openingstijden

tarieven reserveren

In 1995 werd de Vereniging Dekker Squash Zoetermeer (VDSZ) opgericht door een aantal fanatieke squashers bij ons.
Door het jaar heen organiseert Dekker Squash verschillende club dagen, clinics en toernooitjes. Daarnaast wordt elke zondag morgen en vrijdag avond gezamenlijk getraind en gespeeld. Hierbij zijn alle niveaus welkom.

Binnen Dekker Zoetermeer zijn twee squashtrainers actief; Bart van Agteren en Mickos Youssef.

 

Soccersquash is ook bij ons een nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten! Deze (nog steeds) groeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het zowel een tactische als mentale sport én werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie. Kortom, alle leuke dingen die voetbal met zich meebrengt, behalve de overtredingen!

Wil je onbeperkt squashen? Dan kun je een squashlidmaatschap bij ons afsluiten. De lidmaatschappen lopen per kalenderjaar en zijn persoonsgebonden; beide spelers dienen lid te zijn. 

Klik hier voor de tarieven en schrijf je hier direct in.