Tennissen bij Dekker Zoetermeer

Dekker Zoetermeer beschikt over 9 binnen- en 8 buitenbanen, waarop regelmatig tennistoernooien en –evenementen georganiseerd worden. De banen zijn los te reserveren of op basis van een contract voor een vaste dag in de week. Wilt u een losse baan reserveren? Dit kan uitsluitend via de Playtomic app: 
Playtomic app voor apple | Playtomic app voor Android

Openingstijden

kijk hier de openingstijden

Contractbaan

Wilt u iedere week verzekerd zijn van een baan op een vast tijdstip? Dan is een wintercontract wellicht interessant!
Voor meer informatie of het afsluiten van een wintercontract kun je mailen naar sport@dekkerzoetermeer.nl

winter TARIEVEN Zomer TARIEVEN

Tennisvereniging Dekker Rokkeveen is een zelfstandige vereniging die gebruik maakt van onze buitenbanen. Lid worden kan via de website.

Het wijzigen of opzeggen van het lidmaatschap verloopt via Dekker Zoetermeer. Je kunt hiervoor contact opnemen via tvdr@dekkerzoetermeer.nl.

Deze wijziging of opzegging dient voor 1 december van het lopende verenigingsjaar te geschieden, anders wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Een bevestiging van de wijziging ontvangt u per e-mail.

Damesdubbel woensdagochtend

Met een team van 4 dames sta je iedere woensdagochtend 1 uur op de baan. Er gaan twee dubbels tegelijk de baan op. De starttijd varieert tussen 09.00, 10.00 en 11.00 uur. De competitie wordt gespeeld tussen oktober en maart. De kosten bedragen €460,- voor de gehele periode.

Wil je meespelen met de woensdagochtend competitie? Maak dit kenbaar via het contactformulier en wij nemen contact met je op. 

Binnen Dekker Zoetermeer zijn drie tennisscholen actief. Yovanny van der Veek en zijn team zijn, onder de naam Y4Tennis, de clubtrainers van TVDR.

Ook Tennisschool Berry Janse maakt gebruik van de tennisfaciliteiten bij Dekker Zoetermeer.

De wedstrijdschema’s, poule-indelingen en uitslagen vind je hier.

Wil je lid worden of een tenniscontract afsluiten? Vul dan hier het formulier in.