Stadsstrand bij Dekker Zoetermeer

Het strandseizoen loopt van maart t/m oktober. Het team van Sweet Lake Italy staat dan weer helemaal paraat om jou een heerlijke dag te verzorgen op ons stadsstrand. Dit is dé plek waar je terecht kunt voor Italiaanse gerechten rechtstreeks uit de keuken van Sweet Lake Italy, gezellige picknicks op ons grasveld of een verkoelend drankje op een loungebank aan het water. 

 

JOUW VRAAG, ONS ANTWOORD

Ja, je trouwe viervoeter mag mee, máár… alleen op de verharde delen van het terras – het is natuurlijk erg verleidelijk om te graven in het zand – dus aangelijnd en onder toezicht. Wij verzorgen een bakje vers water en een lekkere snack.

Nee, helaas bieden wij deze mogelijkheid niet. Je kunt op basis van beschikbaarheid een tafel op het terras voor lunch of diner reserveren. Alle overige strandzitjes zijn op inloop. Hier geldt ‘zo lang de voorraad strekt’, dus kom op tijd zodat je een mooi plekje uit kunt zoeken. Zo kun je ook maximaal van de zon genieten. Gratis tippie van ons!

Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken te nuttigen. Dit geldt voor Sweet Lake Italy, maar ook voor alle andere horecagelegenheden van Dekker Zoetermeer. Vanzelfsprekend is babyvoeding hier een uitzondering op. Heb je een dieetwens waarover je twijfelt of wij er rekening mee kunnen houden? Meld het bij het maken van de reservering. Indien wij hier niet de juiste middelen voor in huis hebben, dan nemen wij contact op om dit te bespreken.

Natuurlijk! ‘Life is better in bikini’ is ons motto. We vertrouwen erop dat onze gasten begrijpen wat passend is en wat niet. Mocht je toch iets over het randje gaan, dan attenderen wij je daar discreet op.

Het is niet verboden, maar wij bieden hiervoor geen faciliteiten en daarom ook geen toezicht. Eventuele verkoeling kun je ook vinden onder de buitendouche.