Stadsstrand bij Dekker Zoetermeer

Het strandseizoen loopt van maart t/m oktober. Het team van Sweet Lake Italy staat dus weer helemaal paraat om jouw een heerlijke dag te verzorgen op ons stadsstrand. Hier kun je terecht voor Italiaanse gerechten rechtstreeks uit de keuken van Sweet Lake Italy, gezellige picknicks op ons grasveld, heerlijke BBQ’s en hét City Beach Festival van Zoetermeer en omstreken ‘Sicily In The Sand’!

SICILY IN THE SAND

Het is zomertijd, oftewel Sicily In The Sand tijd! Ook dit jaar wordt ons GRATIS strandfeest, oftewel ons City Beach Festival, gehouden op ons stadsstrrandDe eerste editie staat gepland op 13 t/m 15 juli 2018. Bovendien is de toegang tot dit evenement GRATIS en heb je geen ticket nodig! Met wie vier jij de zomer bij ons?

JOUW VRAAG, ONS ANTWOORD

IS MIJN HOND WELKOM?

Ja, je trouwe viervoeter mag mee, máár… alleen op de verharde delen van het terras – het is natuurlijk erg verleidelijk om te graven in het zand – dus aangelijnd en onder toezicht. Wij verzorgen een bakje vers water en een lekkere snack.

KUNNEN WIJ OOK STRANDBEDJES RESERVEREN?

Nee, helaas bieden wij deze mogelijkheid niet. Je kunt op basis van beschikbaarheid een tafel voor lunch of diner reserveren. Alle overige zitplekken zijn op inloop. Hier geldt ‘zo lang de voorraad strekt’, dus kom op tijd zodat je een mooi plekje uit kunt zoeken. Zo kun je ook maximaal van de zon genieten. Gratis tippie van ons!

MAG IK ETENSWAREN / DRINKEN MEENEMEN?

Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken te nuttigen. Dit geldt voor Sweet Lake Italy, maar ook voor alle andere horecagelegenheden van Dekker Zoetermeer. Vanzelfsprekend is babyvoeding hier een uitzondering op. Heb je een dieetwens waarover je twijfelt of wij er rekening mee kunnen houden? Meld het bij het maken van de reservering. Indien wij hier niet de juiste middelen voor in huis hebben, dan nemen wij contact op om dit te bespreken.

IS BADKLEDING TOEGESTAAN?

Natuurlijk! ‘Life is better in bikini’ is ons motto. We vertrouwen erop dat onze gasten begrijpen wat passend is en wat niet. Mocht je toch iets over het randje gaan, dan attenderen wij je daar discreet op.

MAG IK ZWEMMEN?

Het is niet verboden, maar wij bieden hiervoor geen faciliteiten en daarom ook geen toezicht. Eventuele verkoeling kun je ook vinden onder de buitendouche.