Lucky’s leagues

Zomerleague

De zomerleague loopt van 13 juni t/m 26 augustus 2022. Er wordt gespeeld op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond om 20.00 uur.
De zomerleague is vrij toegankelijk, een lidmaatschap van de BDZ of de NBF is niet noodzakelijk. Er wordt gespeeld volgens een handicapregeling (80% va 190, met een maximum van 64) waardoor ervaring en speelsterkte niet relevant is.

Dekker Zoetermeer stelt leuke prijzen beschikbaar voor de nummers 1, 2 en 3, bij zowel de dames als de heren. Om in aanmerking te komen voor de prijzen dien je minimaal 32 games gespeeld te hebben. De prijzen worden op de laatste speelavond uitgereikt. Winnaars dienen aanwezig te zijn om hun prijs in ontvangst te nemen. Bij afwezigheid wordt afstand genomen van de prijs.

De kosten per speelavond zijn €11,00 per persoon (vier games).

Je kunt jezelf opgeven door een mailtje naar bowling@dekkerzoetermeer.nl of tijdens de openingstijden van Lucky’s Bowling te bellen naar 079-3684214.

Klik hier voor de uitslagen en standen van de Zomerleague.

 

35+ league

Bowling Dekker Zoetermeer start vanaf dinsdag 20 september 2022 weer met de 35+  bowlingcompetitie. Het concept richt zich op zowel dames als heren, die over de mogelijkheid beschikken om overdag actief bezig te kunnen zijn.

De 35+ league staat in het teken van gezelligheid. Kom in contact met andere mensen door middel van een potje bowlen!

De bowlingleague zal ook dit jaar op dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur plaatsvinden. De kosten bedragen €11,00 per persoon per speeldag (inclusief een kop koffie of thee). U speelt 4 games per speeldag.

De competitie zal in een “league vorm” gespeeld worden, hetgeen betekent dat er met een handicapregeling wordt gespeeld en daardoor geheel vrijblijvend en competitief is, ongeacht ervaring.

De competitie is vrijblijvend, dat betekent dat u wekelijks kunt bepalen of u deelneemt. U schrijft zich vooraf telefonisch of persoonlijk in bij de bowlingreceptie.

Wanneer u minimaal 60 games speelt dingt u mee voor de prijzen (nrs. 1, 2 en 3).

Wij hopen dat u (ook) komend jaar van de partij bent en verwelkomen u graag dinsdag 1 september bij de start van de competitie!

Klik hier voor de uitslagen en standen van de 35+ league.
Schrijf je hier in voor de league.

BDZ league

Op maandag t/m donderdag wordt deelgenomen aan de NBF competitie door diverse teams van de BDZ (Bowlingvereniging Dekker Zoetermeer). 

Voor meer informatie, uitslagen en standen gaat u naar de website van de BDZ.