Lucky’s leagues

Zomerleague

De zomerleague loopt van 13 juni t/m 26 augustus 2022. Er wordt gespeeld op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond om 20.00 uur.
De zomerleague is vrij toegankelijk, een lidmaatschap van de BDZ of de NBF is niet noodzakelijk. Er wordt gespeeld volgens een handicapregeling (80% va 190, met een maximum van 64) waardoor ervaring en speelsterkte niet relevant is.

Dekker Zoetermeer stelt leuke prijzen beschikbaar voor de nummers 1, 2 en 3, bij zowel de dames als de heren. Om in aanmerking te komen voor de prijzen dien je minimaal 32 games gespeeld te hebben. De prijzen worden op de laatste speelavond uitgereikt. Winnaars dienen aanwezig te zijn om hun prijs in ontvangst te nemen. Bij afwezigheid wordt afstand genomen van de prijs.

De kosten per speelavond zijn €11,00 per persoon (vier games).

Je kunt jezelf opgeven door een mailtje naar bowling@dekkerzoetermeer.nl of tijdens de openingstijden van Lucky’s Bowling te bellen naar 079-3684214.

Klik hier voor de uitslagen en standen van de Zomerleague.

 

35+ league

De 35+ league staat in het teken van gezelligheid. Kom in contact met andere mensen door middel van een potje bowlen!

De league wordt gespeeld op dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur, de eerste speeldag op dinsdag is 14 september 2021 en op donderdag zal op 16 september gestart worden. Er wordt gespeeld t/m donderdag 2 juni 2022, in de schoolvakanties en op feestdagen wordt er niet gespeeld. U speelt 4 games per speeldag. Doordat er met een handicapregeling wordt gespeeld is de competitie voor iedereen toegankelijk, ongeacht de ervaring.

De league is vrijblijvend, u kunt wekelijks bepalen of u deelneemt, u kunt uzelf wekelijks opgeven door tijdens de openingstijden van Lucky’s Bowling te bellen naar 079-3684214.

De kosten bedragen €10,50 per speeldag, inclusief een kopje koffie of thee. Wanneer u minimaal 60 games speelt dingt u mee voor de prijzen (nrs. 1, 2 en 3).

Klik hier voor de uitslagen en standen van de 35+ league.
Schrijf je hier in voor de league.

BDZ league

Op maandag t/m donderdag wordt deelgenomen aan de NBF competitie door diverse teams van de BDZ (Bowlingvereniging Dekker Zoetermeer). 

Voor meer informatie, uitslagen en standen gaat u naar de website van de BDZ.