Lucky’s Bowling Zomerleague 2024

Vanaf heden kunt u zich weer inschrijven voor de zomerleague van Lucky’s Bowling in Zoetermeer. De league zal plaatsvinden van maandag 10 juni tot en met donderdag 29 augustus, op alle maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavonden.

Op de laatste speeldag zal er een prijsuitreiking plaatsvinden. Wilt u in aanmerking komen voor het prijzengeld, dan dient u minimaal 12 van de in totaal 48 speelavonden gespeeld te hebben. Mocht u in de prijzen vallen dan wordt er van u verwacht dat u op de laatste speelavond tijdens de prijsuitreiking aanwezig bent. Aan het einde van het seizoen zijn er geldprijzen voor de eerste, tweede en derde plaatsen. De hoogste game en de hoogste serie worden uiteraard ook niet vergeten We hanteren een gescheiden klassement voor dames en heren.

De speeltijden zijn van 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur. Er wordt met een handicapregeling van 80% van 200 met een maximum van 64 gespeeld, waardoor het voor elke speelsterkte aantrekkelijk is om deel te nemen. Vakanties vormen geen belemmering, omdat u zelf kunt bepalen wanneer u komt, dit werkt net als voorgaande jaren op geheel vrijblijvende basis.

Kosten: € 14,- per persoon per avond, u speelt daarvoor 4 games.
Het deelnemen aan de zomercompetitie bij Dekker Zoetermeer is voor
iedereen toegankelijk, u hoeft namelijk geen lid van de Bowlingvereniging Dekker Zoetermeer of de NBF te zijn.

Om 20.00 uur zal worden begonnen met ingooien, waar u ongeveer 10 minuten de tijd voor krijgt.

Aanmelden kan nu via sport@dekkerzoetermeer.nl , minimaall 2 dagen van tevoren.

Met vriendelijke groet,

Team Lucky’s Bowling
Dekker Sport Zoetermeer

Klik hier voor de uitslagen en standen van de Zomerleague.

 

35+ league

Bowling Dekker Zoetermeer start vanaf dinsdag 12 september 2023 weer met de 35+  bowlingcompetitie. Het concept richt zich op zowel dames als heren, die over de mogelijkheid beschikken om overdag actief bezig te kunnen zijn.

De 35+ league staat in het teken van gezelligheid. Kom in contact met andere mensen door middel van een potje bowlen!

De bowlingleague zal ook dit jaar op dinsdag- en donderdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur plaatsvinden. De kosten bedragen €15,00 per persoon per speeldag inclusief een kop koffie of thee, of €12,50 exclusief koffie/thee . U speelt 4 games per speeldag.

De competitie zal in een “league vorm” gespeeld worden, hetgeen betekent dat er met een handicapregeling wordt gespeeld en daardoor geheel vrijblijvend en competitief is, ongeacht ervaring.

De competitie is vrijblijvend, dat betekent dat u wekelijks kunt bepalen of u deelneemt. U schrijft zich vooraf telefonisch of persoonlijk in bij de bowlingreceptie.

Wanneer u minimaal 60 games speelt dingt u mee voor de prijzen (nrs. 1, 2 en 3).

Wij hopen dat u (ook) komend jaar van de partij bent en verwelkomen u graag dinsdag 12 september bij de start van de competitie!

Aanmelden kan door te mailen naar

Klik hier voor de uitslagen en standen van de 35+ league.

 

BDZ league

Op maandag t/m donderdag wordt deelgenomen aan de NBF competitie door diverse teams van de BDZ (Bowlingvereniging Dekker Zoetermeer). 

Voor meer informatie, uitslagen en standen gaat u naar de website van de BDZ.