Tennissen bij Dekker Zoetermeer

Dekker Zoetermeer beschikt over 12 binnen- en 12 buitenbanen, waarop regelmatig uitdagende tennistoernooien en –evenementen georganiseerd worden. De banen zijn los te reserveren of op basis van een contract voor een vaste dag in de week. Meer informatie vind je bij de tarieven.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag & zondag: 08.00 – 18.00 uur

Tarieven arrangementen
TENNISVERENIGING DEKKER ROKKEVEEN (TVDR)

Tennisvereniging Dekker Rokkeveen is een zelfstandige vereniging die gebruik maakt van onze buitenbanen. Lid worden kan via de website.

Het wijzigen of opzeggen van het lidmaatschap verloopt via Dekker Zoetermeer. Je kunt hiervoor contact opnemen via tvdr@dekkerzoetermeer.nl.

Deze wijziging of opzegging dient voor 1 december van het lopende verenigingsjaar te geschieden, anders wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Een bevestiging van de wijziging ontvangt u per e-mail.

TENNISSCHOLEN

Binnen Dekker Zoetermeer zijn drie tennisscholen actief. Yovanny van der Veek en zijn team zijn, onder de naam Y4Tennis, de clubtrainers van TVDR.

Ook Tennisschool Berry Janse en INTIME maken gebruik van de tennisfaciliteiten bij Dekker Zoetermeer.

STANDEN EN UITSLAGEN

Dekker Zoetermeer organiseert iedere winter vaste- en ranglijstcompetities. In alle competities staat het zoveel mogelijk spelen tegen gelijkwaardige tegenstanders voorop. Je kan je vanaf heden weer inschrijven. Voor alle mogelijkheden en inschrijven kan je hier terecht.

De wedstrijdschema’s, poule-indelingen en uitslagen vind je hier.